Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Malbaratament alimentari

ARTICLES - ZONA 2

Cada dia es llencen tones de menjar en un planeta on la majoria dels seus habitants passen gana. L’alimentació és una de les coses més importants de les nostres vides i per alguns fins i tot la principal perquè no tenen la mínima que qualsevol persona mereix i necessita. Tot i així cada dia es malbaraten aliments en el nostre món benestant i sibarita, on es desestimen coses per causes absurdes però plenament integrades en el nostre sistema. Aquest dies restaurants de Catalunya participen en una iniciativa de la Generalitat coordinada per la xef Ada Parellada on, sota el lema ‘No al malbaratament alimentari’, els establiments cuinen menús a preus econòmics amb aliments de rebuig comercial, o sigui aliments que han quedat fora del circuit de venda. Prendre consciència de no malbaratar el menjar hauria de ser una assignatura a l’escola. Menjar és una necessitat però també un plaer. Cuinar és un art i un acte d’amor. A menjar també s’aprèn amb els anys. I a valorar-lo i entendre que avui pots estar menjant delicatessen i demà remenant els contenidors o acudint als menjadors solidaris. Està de moda el menjar saludable però menjar bé és car. Les generacions que van passar gana ho saben. Amb quatre coses cuinen meravelles.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

LLEIDA

ARTICLES - ZONA 9 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 10 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 12