Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

El restaurant El Ventador de Barruera participa a la nova edició del Gastrorecup

L’establiment elabora una sopar amb aliments rebutjats al circuit comercial

FOTO_ Núria Castells El sopar preparat per Eli Farrero va incloure tres aperitius, tres plats i unes postres

ARTICLES - ZONA 2

El restaurant El Ventador de Barruera va participar ahir al projecte Gastrorecup, que aquest any 2024 arriba a la seva novena edició amb la participació d’uns 50 establiments de tota Catalunya, la majoria dels quals han exhaurit les places.

Gastrorecup és la proposta impulsada pel Despartament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya enmarcada dins la campanya ‘Aprofitem els aliments’, que ha animat a diversos restauradors de Catalunya a celebrar dinars o sopars amb aliments rebutjats del circuit comercial amb l’objectiu de conscienciar, tant la població com el propi sector, sobre la necessitat d’implicar-se activament en la Iluita contra el malbaratament alimentari. Se serveixen uns menús excel·lents al preu de 15 euros que reflecteixen tot el qué es pot fer amb tots els aliments que massa sovint s’acaben malbaratant. Coordina la iniciativa la reconeguda xef Ada Parellada, propietari del restaurant Semproniana de Barcelona, i els 50 establiments poden escollir per fer un dinar o sopar entre el 19 de setembre i el 5 d’octubre.

La xef i propietària d’El Ventador, Eli Farrero, va cuinar tres aperitius, tres plats i unes postres,  amb els productes que li van fer arribar des de l’organització, de Montsià, Casa Coll, Palou, Esclat Bonpreu, BonArea, Can Coll i Ainet.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)