Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

El lleidatà Josep Barahona ensenya ciutadans del Japó a preparar pa amb tomata

El xef, resident al país, potagonitza un taller a la Setmana Catalana a Osaka

FOTO_ Govern El xef lleidatà Josep Barahona (dret), durant el taller impulsat pel Govern de la Generalitat a Osaka

ARTICLES - ZONA 2

El cuiner lleidatà Josep Barahona, establert  al Japó des de fa 35 anys i xef del restaurant L’Estudi de Tokio, va protagonitzar ahir un taller de pa amb tomata per a visitants japonesos a la Setmana Catalana a l’Exposició Universal d’Osaka. 

Barahona va explicar pas per pas com menjar un bon pa amb tomàquet, detallant els ingredients, l’ordre dels passos, com es combina i fent una demostració pràctica a través d’una web-cam que es projectava davant dels assistents.  

A banda, els cuiners Joan Roca i Carme Ruscalleda, dos dels xefs més prestigiosos del món, van reivindicar a Osaka que “la cuina catalana està en el millor moment de la història”, en un diàleg dins de la Setmana Catalana. Tots dos van coincidir a subratllar que la gastronomia de Catalunya té un futur prometedor amb una nova generació que està “més preparada” que la seva.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8