El Castell del Remei va acollir dijous la trobada anual dels cellers de la Denominació d’Origen Costers del Segre. La reunió va comptar amb un esmorzar, una xerrada tècnica sobre internacionalització i el tradicional dinar de germanor amb els vins que portaren cada celler.
La jornada va començar amb la benvinguda del president de la DO Costers del Segre, i alhora cellerer amfitrió, Tomàs Cusiné, qui va agrair l’assistència als assistents i els va encoratjar per a treure el màxim de profit de la trobada.
Després de l’esmorzar, en Pau Esteve, CEO de l’empresa Soul, va pronunciar la xerrada “Internacionalització Intel·ligent” oferint una mirada pràctica i inspiradora sobre com aprofitar les eines més avançades d’intel·ligència artificial per impulsar l’expansió internacional de manera més eficient, sostenible i escalable.
Tot seguit, es va fer una visita guiada a l’històric celler Castell del Remei, el més antic de Catalunya en elaborar i comercialitzar vins etiquetats, amb visita al santuari i al castell del segle XIX. Al migdia, tots els participants van gaudir del dinar de germanor al restaurant del celler.