Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Claudi Mans obre el cicle ‘Gastronomia química’ a l’IEI

FOTO_ DdLl Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química

ARTICLES - ZONA 2

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va inaugurar ahir el cicle de tardor ‘Gastronomia i ciència a l’IEI’, una proposta que vol reflexionar sobre salut, sostenibilitat i innovació alimentària. Organitzat per la Secció de Ciència de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el cicle consta de tres sessions. La primera va anar a càrrec de Claudi Mans Teixidó, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química de la UB i autor de ‘La química a la cuina’, que va oferir la conferència ‘Gastronomia química’ a l’Aula Magna de l’IEI.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 11

ARTICLES - ZONA 12