Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Lleida s’endú tres premis de la Guia Augusta de gastronomia

Josep Lladonosa, el restaurant Sisè i la Fonda Farré, reconeguts durant una gala en el marc del Gastronòmic Fòrum Barcelona

FOTO_ Diputació de Lleida Els guardonats de Ponent a la Guia Augusta, amb Jordi Verdú

ARTICLES - ZONA 2

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, va participar ahir en la gala d’entrega dels premis de la Guia Augusta, que es va celebrar en el marc del Gastronomic Forum Barcelona. En total, es van lliurar dotze guardons que reconeixen establiments i professionals de tot el país que defensen la cuina catalana en totes les seves expressions. 

Entre aquests, tres reconeixements han recaigut a les terres de Lleida: el Premi Honorífic Isidra Maranges a la Cuina Catalana per al cuiner Josep Lladonosa, i el Premi Manuel Vázquez Montalbán a la Cuina de Terra Endins per al Restaurant Sisè (Lleida) i la Fonda Farré (Baro, Soriguera).

El vicepresident de Promoció Econòmica va voler reconèixer els premiats, “que són un orgull per al territori i per a la marca ‘Gust de Lleida’. És vital donar-los veu a nivell de país perquè quan algú visiti les terres de Lleida, Pirineu i Aran sàpiga quins són aquests llocs essencials que no es poden perdre”, ha dit.

El cuiner Josep Lladonosa va agrair el reconeixement “com un premi individual al món de la cuina de tots els anys dedicats a la cuina tradicional”, i va reivindicar que “a Lleida hi tenim una gran cuina, antiga i arrelada, amb productes fantàstics, una part essencial del rebost de Catalunya”. Per la seva banda, Àngel Esteve, del Restaurant Sisè, va assegurar que “rebre aquest premi és una gran sort i una oportunitat per donar visibilitat al que fem des de Lleida i el territori”, mentre que Jaume Mora, de la Fonda Farré, va destacar que “la cuina de la Fonda Farré és 100% de territori català, basada en productes locals i de temporada, que són bàsics per entendre la nostra identitat”.

El Gastronomic Forum Barcelona, que s’allargarà fins al dimecres 5 de novembre, compta amb la participació d’una cinquantena de productors de les terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran, presents sota el paraigua del ‘Gust de Lleida’.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

ARTICLES - ZONA 12