El Grup Vall Companys, primer grup empresarial agroalimentari a Espanya, i La Boscana, restaurant lleidatà de cuina tradicional i avantguardista amb estrella Michelin, situaran la gastronomia de Lleida i les comarques de Ponent al saló Alimentaria de Barcelona (18 al 21 de març).
La companyia agroalimentària i el restaurant protagonitzaran el 19 de març la conferència “Tendències càrnies en restauració amb Grupo Vall Companys i La Boscana”, i posteriorment un showcooking amb productes carnis d’avícola, porcí i boví.
A més, el Grup Vall Companys oferirà al seu estand d’Alimentaria (Pavelló 3, Nivell 0, Carrer C, Estand 401) una experiència en 3D amb ulleres de realitat virtual que permet observar els processos a les granges del grup,.
Així mateix, el director general de la divisió porcina del Grup Vall Companys, Albert Morera, participarà a la taula rodona “Red to green meat: El valor de la sostenibilitat” per debatre sobre el futur del sector carni i la seva adaptació de qualitat i competitiva de manera sostenible.