La 34a Fira del Torró d’Agramunt va encarar ahir diumenge la darrera jornada del certamen amb èxit de visitants i amb les entrades de les sessions a les diferents aules exhaurides. Milers de persones van passejar pels diferents espais de la fira i van aprofitar per comprar el producte estrella del municipi. Unes compres que serveixen per encarar el període nadalenc i que van contrastar amb les temperatures atí piques per a aquesta època de l’any, que es van enfi lar fins prop dels 30 graus i que van dificultar que el producte es mantingui en bones condicions.
Enguany el certamen ha ofert una vintena de noves creacions torronaires, com el torró de xupa-xup, de pernil ibèric, d’umami de cacau o de cruixent de mandarina, entre d’altres. La 34a edició de la fi ra més dolça de Catalunya és una de les que ha registrat més volum de visitants i l’organització calcula que han passat unes 30.000 persones pels diferents espais fi rals. Tot i que la calor va ajudar a assolir aquests registres, la directora del certamen, Tamara Lombardo, va assegurar que també va ser un hàndicap per a la conservació dels torrons.
La directora del certamen es va mostrar “preocupada” per aquest fet, ja que es preveu que la situació climàti ca actual sigui una tendència durant els propers anys.