L’equip dels restaurants El Celler de Montsonís i L’Espurna, amb Nacho Bustamante i Adrià Zhyno, i Jesús Gimena, van fer dijous un nou ‘a quatre mans’ per cloure les jornades d’aniversari del restaurant.
La vetllada gastronòmica es va obrir amb l’aperitiu Croqueta de bacallà amb poma i allioli amb escumós de l’Olivera Reserva Superior de Vallbona de les Monges (DO Costers del Segre).
Com a entrants els de Montsonís van apostar per un Tàrtar de tomata en conserva casolana, maridat amb Bloody Mary del seu suc. Mentre que el restaurant local va servir Truita de riu marinada i lleugerament fumada al restaurant i un Bao farcit de senglar amb fricandó de camagrocs; tots dos acompanyats amb el vi Claret Natural de Lagravera d’Alfarràs.
L’Espurna va signar una Corbina salvatge amb reducció del seu col·lagen, cremós de moniato i nyàmeres confitades; un plat que va estar harmonitzat per l’Horitzó, un vi elaborat amb raïm riesling i garnatxa blanca de Cota 730 de Rialp (DO Costers del Segre).