Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Pagesos i forners aposten pel pa ecològic

ARTICLES - ZONA 2

Torregrossa va donar el tret de sortida dels cursos de formació de la temporada 2023/2024 per als forners i forneres del Gremi de forners de les Terres de Lleida.

La formació va ser a càrrec del forner i tècnic en farines Manel Corbalan. Els assistents van aprendre a treballar amb farines ecològiques com l’espelta …   Aquesta antiga varietat és més resistent a la sequera i tot i que no dona tanta producció, és molt més cotitzada al mercat. Això fa que molts pagesos apostin per  aquestes varietats. La farina ecològica i el pa ecològic han provocat un augment en la venda del pa artesanal en aquests darrers anys, ja que el consumidor és més conscient d’ aquestes varietats que són més sostenibles, saludables i sobretot amb menys índex glucèmic que les varietats convencionals.

Finalment, Pau Borràs, conseller de la presidència del gremi de forners, va agrair a tots els forners/es la seva assistència.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

LLEIDA

ARTICLES - ZONA 9 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 10 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 12