Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

L’Horta de Lleida acull la cinquena edició del taller per fer conserva de tomata

L’activitat tindrà lloc el 19 de juliol amb un màxim de cinquanta places

FOTO_ Granja Pifarré Una edició anterior del taller, que aplega cada any grans i petits

ARTICLES - ZONA 2

Dues empreses familiars i agràries de l’Horta de Lleida, Fruites i Calçots Andreu i Granja Pifarré, organitzen dissabte 19 de juliol la cinquena edició del taller artesanal de conserva de tomata per aprendre pas a pas aquest costum tan arrelat a l’Horta. 

El taller va adreçat al públic familiar i compta amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la Marca Gust de Lleida, que aposten per conservar aquesta tradició sostenible de la pagesia de Ponent.

 Amb aquesta proposta, Calçots Andreu i Granja Pifarré volen donar a conèixer la sostenibilitat d’aquesta pràctica que la pagesia fa des de temps immemorials per poder conservar els productes i consumir-los a l’hivern. 

El pagès Carles Pifarré i l’educador Joan Pifarré conduiran aquesta cinquena edició del taller, que permetrà que, en acabar, tots els participants, grans i petits, s’enduguin aquest pot al rebost de casa seva perquè a l’hivern el puguin degustar fent alguna salsa ben saborosa.

Enguany, com a novetat, l’activitat acabarà amb un vermut d’amanides de diferents varietats de tomata (blava, verda, groga, barbastre, pometa…) i una degustació de begudes de l’Horta (sucs ecològics, vi, sidra i cervesa artesana).

L’activitat es podrà reservar a un preu molt popular, les places estaran limitades a 50 participants i la reserva es podrà fer des de la pàgina principal del web www.granjapifarre.com.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)