Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

L’Escola d’Hoteleria de Lleida, al Concurs de Millor Sommelier

ARTICLES - ZONA 2

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida) ha acordat amb l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) col·laborar amb l’organització del Concurs Millor Sommelier de Catalunya i Nit del Sommelier de l’ACS que acollirà Cervera el dilluns, dia 26 de febrer. Els alumnes de l’escola elaboraran els dolços que acompanyaran el moment del cafè al final del sopar de gala, durant el qual es donarà a conèixer el guanyador del concurs.

D’altra banda, alumnes de sala i cuina d’ESCHOTUR Lleida assistiran com a públic a la final del concurs que es celebrarà al Paranimf de la Universitat de Cervera a partir de les 16.00 hores; mentre que un altre grup d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistències turístiques serà l’encarregat de donar la benvinguda als assistents i donar servei en diferents moments de la Nit del Sommelier. A partir de les 16.00 hores al Paranimf de la Universitat de Cervera, s’iniciaran les proves de la final.

Al vespre, el restaurant Els Comdals acollirà la Nit del Sommelier amb una mostra i degustació de vins DO Costers del Segre i un Sopar de Maridatge amb productes quilòmetre zero i elaborat a divuit mans per nou xefs lleidatans. Els restauradors participants seran Jesús Gimena (L’Espurna de Lleida), Sergi Ortiz (Antic Forn de Cervera)., Francesc Molins (Cal Xirricló de Balaguer), Ignasi Bustamante i Adrián Zahino (El Celler Montsonís), Àngel Segura (Els Comdals de Cervera), Albert Marimón (La Cava de Tàrrega), Sergi Aritzeta (El Truc de Agramunt ), Gonzalo Ferreruela (Ferreruela, Lleida), Juanjo Ceresuela (Nobadis de Cervera).

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)