La població d’Alfarràs va acollir ahir en el marc de la Fira del Préssec l’activitat de cuita del préssec amb una demostració del procés d’elaboració del préssec en conserva i que va anar a càrrec de l’Associació de Mestresses de Casa i del Grup d’Esplai el Segrià d’Alfarràs.
L’activitat va tenir lloc a l’estand del Tast Gastronòmic de l’Ajuntament. Les activitats d’ahir diumenge van començar amb el XIV Màster de Pesca a mosca del Ribagorçana 2023 a càrrec de la SPE Ribagorçana. Després es va fer una caminada per l’entorn natural, amb batuda de neteja mediambiental a càrrec de la Força del Poble, amb sorti da des de la plaça Sant Pere.
Durant el matí es va fer la xerrada amb el tí tol “Agricultura i canvi climàti c. Culti vant un futur sostenible”, a càrrec de Cori Calero, periodista ambiental de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals), acte organitzat per l’Escola Agrària d’Alfarràs.