“Amb l’actual ritme de creixement, ara era el moment”, manifesten els emprenedors Marc Ibós i Oriol Aldomà. Talkual, l’empresa de Bellpuig (Lleida), que rescata fruita i verdura del camp que no compleix amb els requisits estètics de les grans superfícies, i lideren els dos amics des de 2020, amplia les seves instal.lacions amb una segona línia de producció. Aquesta millora a la seva nau, també s’acompanya d’un increment en el seu equip, passant dels 17 als 30 treballadors.
Amb una inversió de 70.000 euros, la nova línia de producció de Talkual servirà per fer front a la creixent demanda per part dels seus clients i subscriptors. En l’actualitat, des de les seves instal.lacions de l’Urgell, es preparen prop de 4.500 capses que són distribuïdes, cada setmana, arreu de l’Estat, i amb Barcelona i Madrid entre les seves principals ciutats destinatàries. “Aquesta ampliació a les intal.lacions i també a l’equip humà de l’empresa ens permetrà donar un millor servei i més àgil a tota la tribu de Talkual (com denominen des de l’empresa els seus clients)”, manifesten amb orgull Ibós i Aldomà.
L’empresa de Bellpuig no para de crèixer i per aquest 2024, la previsió que tenen és de duplicar la facturació i arribar fins els cinc milions.