El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau; el secretari en funcions d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, i la regidora d’Educació, Cultura i Turisme de Bell-lloc, Lluïsa Pla, van presentar ahir la Fira Verd-lloc.
Fira d’Alimentació Saludable, se celebrarà a la Sala La Cultural de Bell-lloc el dia 19 de maig. La presentació ha comptat també amb l’assistència del director en funcions dels ST d’Empresa i Treball, Vidal Vidal, i del tinent d’alcaldia i regidor d’Economia i Empresa de Bell-lloc, Francesc Rabes.
Durant tota la jornada, de 10.30 hores a 19.00 hores, els assistents podran gaudir de la natura amb una marxa popular i esmorzar saludable, sessions de cuina en directe amb Fundació Alícia, Sergi de Meià i Teresa Carles, demostracions i degustacions, música en viu i activitats infantils i familiars, tal com ha explicat Carles Palau.
Per la seva banda, Joan Talarn va destacar “la importància de tenir una fira com aquesta que ens parli d’allò que està passant la món en l’actualitat, i que està relacionat amb els canvis en l’alimentació”.