La DOP Pera de Lleida va presentar ahir l’inici de campanya a la sala d’actes del Museu Morera de Lleida, amb un maridatge musical conduït pel cuiner, conferenciant i presentador, Pep Nogué, amb la interpretació musical del pianista i comunicador, Antoni Tolmos i un nombrosa assistència de productors, centrals i representants d’altres marques de qualitat del territori.
Els plats degustats van ser interpretats al piano pel mestre Tolmos, amb músiques tan conegudes com les estacions de Vivaldi, temes de Queens i bandes sonores emblemàtiques.
Així es van poder degustar coses com un tast de pera blanquilla, conference i llimonera DOP Pera de Lleida més Formatge del Cadí Urgèlia DOP Alt Urgell-Cerdanya més DOP avellanes de Reus més Oli d’oliva arbequina verge extra DOP Les Garrigues amb pa de pagès català IGP o un Roll d’amanida de pera llimonera DOP Pera de Lleida amb tomàquet confitat i nous.
Un altre plat va ser l’empedrat de DOP Mongeta de Ganxet amb salsa vinagreta de pera blanquilla DOP Pera de Lleida i bacallà Pollastre en escabetx farcit de pera conference DOP Pera de Lleida amb puré de moniato i semi compota de pera conference DOP Pera de Lleida i finalment un cruixent de pera DOP Pera de Lleida amb IGP torró d’Agramunt i xocolata bean to bar d’Origen