La la 28a edició de la Fira de l’Oli d’Oliva Verge Extra Catalunya, que se celebrarà a les Borges Blanques entre els dies 17 i 19 de gener, comptarà de nou amb l’espai ‘Aliments Territori i Tu’ que impulsa la Diputació de Lleida.
Durant el certamen, aquest espai acollirà ‘showcookings’ i demostracions gastronòmiques a càrrec de diversos restauradors, que utilitzaran com a ingredient base l’oli d’oliva verge extra. La cuina pim-pam del televisiu Arnau París i una sessió de la popular cuinera i divulgadora Maria Nicolau encapçalen una llista de participants invitats que va seguida pels multipremiats germans Sergi i Xavier Torres, la pastissera Chaimaa Arjam, l’assessor de l’Aula Gastronòmica Lluís Bonillo i representants d’establiments coneguts com el No Rules de Lleida, l’Hostal Benet de les Borges, les Moles d’Ulldecona, Sucre i Disseny d’Alcarràs i El Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès, entre altres.