L’Espai Llotja de la Cambra de Comerç de Reus acull aquest dissabte i diumenge la final del Premi Social dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa i la segona semifinal (Tarragona i Lleida) per triar els millors estudiants de cuina i sala de Catalunya
Els germans Torres (Cuina Germans Torres de Barcelona), amb tres Estrelles Michelin, apadrinen els premis i encapçalen un jurat amb altres mestres dels fogons com Pep Moreno (Deliranto Salou), Vicent Guimerà (L’Antic Molí Ulldecona), Ferran Cerro (Reus) o Xavi Benet (Hostal Benet Les Borges Blanques)
Un total de nou alumnes de cinc escoles de cuina de Tarragona i Lleida participen a la semifinal del diumenge. El representant de Lleida serà David Ruiz (ESCOTUR Lleida).
Pel que fa a la final del Premi Social, que es farà dissabte, seran nou els aspirants de tot Catalunya, procedents de dos centres de formació. A la categoria de sala es mesuren set joves més, un dels quals, Rony Alexander Espinoza, pertany a l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
El públic assistent podrà fer tastets d’elaboracions amb productes de proximitat i la recaptació es bescanviarà per productes alimentaris que després es consumiran al rebost i la cuina del Centre Social el Roser de Reus.