Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Incorporen proteïna d’insecte en productes lactis pasteuritzats i brownies per avançar cap a una alimentació més sostenible

Investigadores de la UOC impulsen la primera prova de tast a la zona mediterrània amb hidrolitzat de cucs de la farina en productes alimentaris

La proteïna d'insectes conté greixos saludables els quals inclouen àcids grassos poliinsaturats com omega-3 i omega-6, així com minerals com ferro, zinc i calci, i vitamines com la B12 i la riboflavina (foto: UOC)

ARTICLES - ZONA 2

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ESPORTS

ARTICLES - ZONA 4 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

ARTICLES - ZONA 12