La Fira Tastatvins de Juneda va celebrar ahir una nova edició amb la participació de 25 cellers, en major part de la Denominació d’Origen Costers del Segre. La mostra va estar organitzada per l’Associació Tastavins de Juneda i l’Ajuntament de la localitat de les Garrigues.
El programa es va iniciar a les 10.30 hores amb les Jornades Tècniques ‘L’Art del vermut’, amb els elaboradors de vermuts prèmiun Rafa Blanco, de Dos Déus, i Marc Cuenca, de Marnuthem, com a protagonistes, en la sala polivalent de l’antiga Farinera. La presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) i vicepresidenta de la Unió Espanyola d’Associacions de Sommeliers (UAES), Anna Vicens, va donar la benvinguda a la trobada. Al mateix espai, a les 17.00 hores, va ser el Concurs de Tast a cegues per parelles. La Plaça Catalunya va acollir des de les 18.30 hores, i fins a la 1.00 hores d’aquesta matinada, les carpes dels cellers. També va haver-hi punts de degustació i ambientació musical.