Els olis del Pallars van aconseguir un excel·lent resultat a la primera Nit de l’Oli, celebrada a la Fatarella, en sumar un total de dotze premis entre els millors olis de Catalunya.
Cal Portalé Picual, de Cal Portalé SCP, va ser escollit per partida doble. Primer, guardonat entre els deu millors olis d’oliva verge extra de Catalunya, on també hi va haver Finques, de la Cooperativa L’Olivera, i Janiroc Arbequina i Janiroc Koroneiki, d’Euroaliment de Rosselló, i després com el millor fruitat verd intens de petits productors.
Oli del Boix, Furro i Cimma Arbequina van rebre el guardó en la categoria de fruitat verd mig de petits productors, mentre que l’oli Orcau vell, d’Aina Roca Melines, i el Cimma Arbequina van ser guardonats entre els olis de producció ecològica.
Orcau Vell-Aina Roca melines va ser escollit com el millor monovarietal cua de cirera, i el Cal Portalé llargueta pallaresa, millor monovarietal llargueta pallaresa. El Furro va ser premiat com el millor monovarietal negral, i el Cal Portalé picual, com el millor monovarietal picual. Finalment, l’Esmolet va rebre el premi al millor monovarietal verdiell.
I pel que fa als olis elaborats en projectes de recuperació de varietats autòctones, l’oli Furro (negral) va ser considerat el millor de la categoria.