Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Els cellers i restaurants de les terres de Lleida reben públic entusiasta de l’enoturisme

FOTO: Josep A. Pérez / Celebració del Dia de l’Enoturisme a les Garigues

ARTICLES - ZONA 2

Cellers i restaurants de terres lleidatanes han participat en el Dia Mundial de l’Enoturisme, el celler Lagravera d’Alfarràs arrencava els actes el dissabte amb visita didàctica als Trullets d’Algerri, tastos i visites a les vinyes. El Celler de la Pobla de Cérvoles, Mas Blanch i Jové obria portes del celler i convidava a un bon grapat de visitants a un esmorzar de tros, pa torrat, sardines de la costa, per tastar el vi i l’oli de l’anyada.

Entre torrada i torrada els visitants van fer un recorregut entre oliveres i ceps i gaudir de la magnífica galeria a cel obert de la Vinya dels Artistes. El celler de Raimat va centrar la seva activitat en les visites a l’extensa superfície de vinya de la fica, el públic va poder comprovar l’origen dels vins, tastar-los i maridar-los amb propostes gastronòmiques del restaurant Malena. El públic familiar també va poder fer un recorregut per l’espai Raimat Natura, l’únic espai natural i ecològic visitable de més de 700 hectàrees dins de la finca vinícola més gran de l’Estat.

El restaurant Celler del Roser es va sumar a la commemoració obsequiant als seus clients amb una ampolla de vi. La creació del Dia Mundial de l’Enoturisme va sorgir el 2009 amb la finalitat de potenciar el turisme del vi, així com promocionar i destacar la importància de les regions vitivinícoles.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ESPORTS

ARTICLES - ZONA 4 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

LLEIDA

ARTICLES - ZONA 9 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 10 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 12