El xef del restaurant L’Espurna de Lleida, Jesús Gimena Aragón, representarà a la Federació d’ Hostaleria de Lleida a la segona edició del campionat oficial Hostelería de España – Tapas y Pinchos, organitzat per Hostelería de España i amb el suport de Alimentos de España, Mahou San Miguel, Makro i Grupo Rull, com a soci local.
Jesús Gimena elaborarà en directe la seva tapa Bocatín de caracoles en un temps màxim de 30 minuts. “Ens inspirem en el mític entrepà de calamars, tan emblemàtic a Madrid. Substituirem el calamar per un mol.lusc terrestre que ens identifica molt a Lleida: el caragol.”.
L’esdeveniment se celebrarà els propers dies 29 i 30 de gener en el marc del congrés internacional de gastronomia Madrid Fusión, un espai on el talent, la innovació i el coneixement es troben cada any i que s’organitza a Ifema Madrid durant aquests dies.
Aquest campionat és la culminació d’una sèrie de concursos de tapes i pintxos organitzats per les associacions provincials que formen part d’Hostelería de España. Cada associació estarà representada per un participant que ha creat una tapa o pintxo.