Sessió: No iniciada

Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

El restaurant La Boscana s’endú el Premi Nacional d’Hostaleria a la innovació innovació

La Confederación d’Hostaleria reconeix l’ús innovador de la fruita del xef Joel Castanyé

FOTO_ Fed. Hostaleria El xef Joel Castanyé

ARTICLES - ZONA 2

La Confederació Nacional d’Hostaleria d’Espanya convoca anualment els Premis Nacionals del sector, que reconeixen l’excel·lència en diferents àmbits com la innovació, la sostenibilitat, la responsabilitat social o la internacionalització, entre d’altres. 

Aquest any, el Restaurant La Boscana de Bellvís (Lleida) ha estat reconegut amb el premi a la Innovació pel seu treball destacat en l’ús innovador de la fruita com a element central de la seva proposta gastronòmica. El projecte, liderat pel xef Joel Castanyé, combina tècniques culinàries avançades amb la fruita com a protagonista, oferint resultats espectaculars que es poden degustar al mateix restaurant.

Joel Castanyé ha tingut l’oportunitat de presentar aquesta iniciativa en diferents fòrums de gran prestigi, destacant especialment la seva intervenció a la sessió inaugural del fòrum de Madrid Fusión.

Els Premis s’entregaran el 12 de novembre a Oviedo.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 11

ARTICLES - ZONA 12