L’empresa familiar de Castellnou de Seana, El Rebost de Ponent que es dedica a l’elaboració de calçots cuits ha llençat una nova iniciativa amb la qual serveix a domicili, 50 o 100 seves cuites, dues salses i els pitets pertinents, sota el nom de “calçots a casa”. La comanda també pot incloure el sarment per si el client els vol elaborar a casa. En el web de la marca es pot trobar un vídeo que explica com fer-ho.
Sergi Llanes explica que amb aquesta iniciativa, el Rebost de Ponent ha aconseguit clients en altres comunitats com Cantàbria, Astúries o Andalusia on han servit al voltant de 25.000 calçots en els darrers tres mesos.
Llanes afegeix que amb aquesta alternativa l’empresa ha diversificat la distribució de calçots cuits i salses, que tenen en una dotzena de punts de venda i botigues col·laboradores a Catalunya, per un servei a domicili en 24 hores.
El Rebost de Ponent, que va impulsar Jordi Llanes amb la seva dona i la família, s’ha convertit en l’empresa que comercialitza més calçots cuits del món, segons assegueren els seus propietaris. En aquesta campanya tornen a sembrar tres milions de calçots, dels quals arriben a comercialitzar, entre els mesos de març i abril, al voltant de dos milions. Les seves es conreen en una superfície de quinze hectàrees, que cada any ha de canviar de conreu per garantir la qualitat del producte.
Sergi és la tercera segona generació de Llanes, des de fa un any es va incorporar a l’empresa hi ha sigut l’artífex de la campanya que encara ha popularitzat més la marca, i que ha protagonitzat el seu pare.