El projecte de El Menjador, impulsat per la UTE de la Fundació Jericó i del Banc dels Aliments, reparteix al dia 210 àpats (120 dinars i 90 sopars) des del mes de juny. El servei, obert els 365 dies, té reservades 90 places diàries de la Paeria i té un contracte d’un any, el qual és prorrogable.
El servei es du a terme al carrer Tallada, a la Fundació Jericó, amb productes distribuïts pel Banc. S’ofereix un menú complet i es proposa l’opció d’endur-se els àpats en una carmanyola. L’objectiu de El Menjador és que “tothom a Lleida pugui gaudir del dret a una alimentació digna”. Per fer-ho, es brinda també als usuaris i usuàries un servei de seguiment personalitzat i coordinat amb altres entitats socials.
El Menjador lluita contra el malbaratament alimentari i promou la cohesió social. A més, El Menjador roman obert a tot el veïnat del Casc Antic i de tota la ciutat, “convidant-los a ser partícips de les activitats i tallers que tenen aquesta finalitat”, van dir des de les dues organitzacions.













