Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

El lleidatà Jordi Martí elabora el segon millor pa de Catalunya 2025

Cinc forners de les comarques de Lleida, escollits entre els 25 més destacats del país

FOTO_ Gremi de Forners Els cinc forners de les comarques de Lleida seleccionats entre els millors

ARTICLES - ZONA 2

Diumenge passat es va celebrar la final del concurs dels 25 millors forns de Catalunya, organitzat per Panàtics, i el segon classificat va ser Jordi Martí,  de l’Antic Forn J. Martí, del barri del Secà de Sant Pere de Lleida.

 Els quatre finalistes van amassar, fermentar, formar i coure els pans rodons i les barres entre dissabte i diumenge. Els altres tres forners finalistes van ser Emili Feliu, del Forn Sant Josep (Barcelona); Óscar Cazorla, del Forn de Prades (Tarragona); i Felipe García, del Forn Casa Moner (Girona).

La prova es va realitzar a l’Escola de Forners de Barcelona, on el jurat va atorgar el Pa d’Or a Emili Feliu (Barcelona), el Pa de Plata a Jordi Martí (Lleida) i els Pans de Bronze a Tarragona i Girona.

A més, dins dels 25 millors forners de Catalunya també hi trobem cinc representants lleidatans: Forn de Pa de l’Albi, Forn El Rusc dels Alamús, Xocolatí Pastisseria de Les Borges Blanques, PaPanBread de Lleida i l’esmentat Antic Forn J. Martí, també de Lleida.

 Un reconeixement que consolida Lleida com un referent en fleca artesana de qualitat.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)