Sessió: No iniciada

Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Dos prohoms de la manduca

ARTICLES - ZONA 2

He coincidit amb Ferran Adrià i Antoni Llorens, dos gegants de la manduca. El primer ha estat l’innovador de la cuina contemporània. El segon és el pròcer de la restauració col·lectiva, o sigui, del càtering. Pel Bulli de Ferran Adrià han passat els paladars més fins del món. Les cuines del Grup Elior que dirigeix Antoni Llorens donen teca cada dia a més de 500.000 persones. Restaurants amb tres estrelles Michelin n’hi ha 150. Ferran Adrià ha explicat que sis de cada deu restaurants no duren més de cinc anys. Serunion, l’empresa de Llorens, té més de trenta anys d’experiència, és líder mundial en el sector i opera en quinze països amb una facturació anual de més de 485 milions, només entre Espanya i Portugal. Escoles, hospitals, empreses i entitats com el Banc d’Espanya, la Clínica Cyclops i el Teatre del Liceu són clients d’Elior. Llorens també ocupa la presidència d’Alimentària, un dels salons internacionals d’alimentació i begudes més importants del món. Diu Llorens que no té lògica que Barcelona organitzi el Mobile World Congress perquè no som una potència tecnològica. En canvi, som líders en alimentació. Entre el públic he conegut David Estiarte, comercial del Grup Rull de Lleida. Tota manduca necessita cuina.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ESPORTS

ARTICLES - ZONA 4 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

ARTICLES - ZONA 12