La tercera edició de “Diumenge Cuino jo” creix amb dos establiments més i ja compta amb la participació de dotze restaurants. L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida) va acollir el primer cuinat del projecte “Diumenge cuino jo”, una iniciativa solidària impulsada per la xarxa solidària de restauradors i col·laboradors lleidatans creada amb el nom de Cuina Amiga. Així doncs, alumnes i professors elaboraran el menú que se servirà aquest diumenge 18 de febrer a El Menjador, espai que gestionen les entitats Fundació Jericó i Banc dels Aliments, del carrer Tallada 33 de Lleida.
Els restaurants participants agafaran el testimoni de l’Eschotur i cuinaran els menús de diumenge per a “El Menjador” des d’aquest cap de setmana i fins al darrer diumenge de maig. Així doncs, la setmana vinent el xef Jesús Gimena de L’Espurna agafarà el testimoni i cuinarà pel 16 de març. Jordi Pallàs, restaurant Aimia, elaborarà el menú del 3 de març; Salvador Trabalon, del Saroa, farà la cuina del diumenge, dia 10 de març; l’Héctor Rodríguez del Carballeira, el diumenge 17.