Sessió: No iniciada

Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Com fer una bona ‘fabada’

ARTICLES - ZONA 2

Temps enrere viatjar oferia la possibilitat d’adquirir productes i objectes interessants dels llocs recorreguts. Hi havia viatgers erudits que feien autèntiques expedicions culturals. Seria el cas de l’arquitecte Daniel Gelabert que va aplegar a Belianes la col·lecció privada de ceràmiques més rellevant d’Europa. Per no dir l’admirable reusenc Eduard Toda que va dur cap a Catalunya peces cabdals com la mòmia egípcia de Nesi. La majoria dels viatgers ens acontentem amb nimietats com ara vins, embotits o pastissets. Aquest Cap d’Any he fet un recorregut per Galícia i Astúries. Al restaurant La Barca de Cañu, a la vora del Sella, ens van servir una sidra molt bona i vaig preguntar on en podia comprar. La mestressa em va dir: “Miri, si li he de ser sincera, aquesta sidra la pot trobar al supermercat Alimerka de Cangas d’Onís i li sortirà més barata”. “I si la compra per internet li portaran a casa”, va rematar. Es poden imaginar què em van dir a la botiga de llegums quan vaig preguntar quin temps de cocció necessiten les fabes perquè surti una bona fabada. “Ho trobarà a internet”, em respongué la dependenta. Quins temps els de Toda i Gelabert!

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 9

ARTICLES - ZONA 10

ARTICLES - ZONA 11

ARTICLES - ZONA 12