Sessió: No iniciada

Search

Blet SL: Innovació gastronòmica i compromís sostenible. Alimentació, salut i territori. Alimenta’t de vida

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 2

Blet SL s’ha erigit com una proposta gastronòmica innovadora a Lleida, fusionant la riquesa de la cuina tradicional amb la urgència contemporània del benestar, la salut i la sostenibilitat ambiental. La seva visió gastronòmica no només sedueix els paladars, sinó que també representa una solució integral que prioritza el benestar dels comensals i la preservació del medi ambient.

A través d’una proposta inspirada en models gastronòmics validats que han demostrat un augment en l’esperança de vida, Blet SL promou activament la millora de la salut dels seus clients. A nivell mediambiental, la seva proposta és transformadora, amb la capacitat de reduir significativament la petjada climàtica. S’estima que per cada 40-50 àpats diaris, la seva iniciativa pot reduir les emissions de CO2 en 10.619 kg/anuals, estalviar 2.639.269,41 litres d’aigua i preservar 15.835,62 m2 de terreny i bosc a l’any.

Més enllà del benefici directe als comensals, la proposta de Blet SL fomenta el desenvolupament local i l’economia de proximitat, representant una oportunitat per a empreses i institucions per abraçar una gestió més sostenible i responsable.

Amb un equip expert en alimentació, nutrició i restauració, com son l’Alba Pérez, amb experiència en la creació de menús saludables per a comunitats locals, Felip Infiesta, endocrinòleg i nutricionista amb una visió innovadora de la dieta tradicional, i Grisel·la Figueras, biòloga i experta en productes locals, Blet SL ofereix una combinació única d’expertesa en la indústria alimentària.

La seva contribució a la comunitat no es limita únicament a l’aspecte culinari, ja que es comprometen a ser un suport actiu per a iniciatives locals, des de programes d’alimentació saludable fins a l’impuls de l’activitat turística mitjançant esdeveniments i visites guiades als productors locals.

La seva determinació de ser agents del canvi es fa evident a través de la seva participació activa en esdeveniments i fires locals, promocionant la regió i el seu llegat gastronòmic. Blet SL demostra un compromís ferm amb la comunitat, buscant establir relacions profundes per millorar la qualitat de vida i promoure l’interès pel producte local.

Presentem els Àpats de Blet: Cuina Tradicional i Sostenible per a la Salut del segle XXI

El Diari la Mañana té el plaer de presentar una nova sèrie setmanal: els Àpats de Blet. En aquesta sèrie exclusiva, Blet ens convida a descobrir un model gastronòmic amb sentit, una proposta culinària única que fusiona la cuina tradicional amb l’enfoc actual cap a la salut i la sostenibilitat.

A través d’àpats que encarnen els valors d’una cuina saludable i sostenible, Blet ens guiarà a través de receptes elaborades amb productes locals i de temporada, adaptades als reptes més urgents de la nostra societat: la salut i el canvi climàtic.

Cadascuna de les receptes presentades serà acompanyada d’una anàlisi exhaustiva dels seus aspectes culinaris, saludables i nutricionals, fomentant una consciència gastronòmica més informada. Els Àpats de Blet s’aniran presentant setmana a setmana per grups temàtics de 4 capítols, en el primer capítol de cada tema es farà una introducció informativa per contextualitzar cadascun del temes, per acte seguit i setmana a setmana anar presentant un recepta per temporada  (hivern, primavera, estiu, tardor) la primera recepta o plat de cada tema se incorpora ja en el primer dels capítols rere la introducció que tindrà cada tema.   Per tant tots els plats que presentem s’aniran contextualitzant amb cadascun dels temes que vostès podran seguir en el digital de la Mañana.

Aquesta sèrie de plats temàtics que us presentarem no només serveix com a guia per a una dieta més saludable al segle XXI, sinó que també desemmascararà els mites nutricionals que poden generar confusió, apostant per un consum i preparació conscients dels aliments.

Explora el Món de l’Alimentació i la Salut amb Blet: Una Proposta Innovadora a Lleida

El fascinant món de l’alimentació saludable i sostenible arriba a Lleida de la mà de Blet. En aquesta sèrie exclusiva, ens aventurarem en diversos temes per millorar la qualitat de l’alimentació i elevar la consciència gastronòmica de la nostra comunitat.

Primer Encontre: Què és una Dieta Saludable?

En la nostra primera entrega, desvetllarem els secrets d’una dieta equilibrada i saludable. Però això és només l’inici. Prepara’t per submergir-te en fascinants capítols com “Alimentació i Inflamació”, “Obesitat: Pandèmia del Segle XXI”, “Alimentació i Malalties Cardiovasculars” i molts més.

Un Avanç del que Vindrà:

  • Infertilitat, Acne i Síndrome d’Ovari Poliquístic (SOP): Descobreix la connexió entre l’alimentació i la salut reproductiva.
  • La Petjada Alimentària en el Medi Ambient: Coneix com les nostres eleccions alimentàries impacten el planeta.
  • Envelliment i Artritis: Millora la Teva Autonomia: Comprendràs com l’alimentació pot influir en el procés d’envelliment i en la prevenció de l’artritis.
  • Aliments per la Memòria i l’Intel·lecte: Explorarem com certs aliments poden potenciar la teva capacitat cognitiva.
  • Energia i Vitalitat a través de l’Alimentació: Aprèn a potenciar la teva vitalitat mitjançant una nutrició conscient.
  • Incorporem Aliments Retrobats a la Nostra Gastronomia: Una mirada apassionant a aliments oblidats que estan tornant a ser part de la nostra cuina tradicional.

No Et Perdis aquesta Experiència Única: Els Àpats de Blet

T’animem a acompanyar-nos setmana rere setmana en aquest emocionant viatge. No deixis passar l’oportunitat de descobrir com la cuina tradicional pot ser la clau per a un futur més saludable i sostenible!

més receptes

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)