Els torrons i la xocolata a la pedra van tornar a ser els grans protagonistes d’un cap de setmana dolç i multitudinari a Agramunt, on desenes de milers de visitants van omplir els carrers per gaudir de la 36a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. La cita va tornar a convertir-se en un punt de trobada imprescindible per als amants del dolç i de la gastronomia de qualitat, amb un ampli programa d’activitats, degustacions i demostracions que van comptar amb la participació de reconeguts professionals de la cuina dolça i productors artesans. La directora de la Fira, Tamara Lombardo, es va mostrar “molt satisfeta del gran poder de convocatòria de la Fira”, i va remarcar “l’èxit i la voluntat de continuïtat de projectes com l’Acadèmia del Torró, que enguany ha ampliat la seva capacitat omplir-se d’estudiants d’hostaleria, o els tallers infantils sense gluten i sense lactosa de l’Espai Cuinetes”. Les diferents propostes programades van registrar una alta participació tant als espais de degustació com als tallers, demostracions i activitats familiars. Els torronaires i expositors també van expressar la seva satisfacció per les vendes i per l’afluència constant de públic. Durant tot el cap de setmana no van faltar activitats ja tradicionals com la cuita del torró, la Cursa del Torró o Les Foodgonetes, amb propostes gastronòmiques i musicals per a tots els públics.