Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Històrica segona estrella Michelin per al xef Joel Castanyé de La Boscana

Els restaurants Fogony de Sort i Malena de Gimenells conserven la seva estrella

FOTO_ Jorge Zapata (EFE) Joel Castanyé, ahir a la gala de la Guia Michelin a Màlaga

ARTICLES - ZONA 2

La Boscana, el restaurant ubicat a Bellvís (Lleida) dirigit pel xef Joel Castanyé, va ser distingit ahir amb la segona Estrella Michelin durant la Gala de Presentació de la Guia Michelin Espanya 2026, celebrada aquest any a l’Espacio de Artes Escénicas SOHRLIN Andalucía, a Màlaga.

Aquest reconeixement consolida la proposta gastronòmica de La Boscana com una de les més rellevants del panorama gastronòmic nacional i internacional, i reforça el seu compromís amb l’excel·lència, el territori i la sostenibilitat.

“Aquest reconeixement confirma un camí emocionant i radicalment honest amb el nostre territori, i es converteix en un impuls immens per a tot l’equip i en una alegria compartida amb totes les persones que estimen aquesta terra. És també una invitació a continuar creixent, a seguir defensant el projecte La Boscana i a demostrar que des de Lleida es pot fer una cuina amb mirada pròpia, valenta i profundament arrelada”, va explicar Joel Castanyé.

La segona Estrella Michelin representa “una responsabilitat altíssima que assumim amb la mateixa humilitat amb què vam començar el 2014, i amb més força que mai per continuar innovant, cuidant cada detall i treballant per ser millors cada dia”, afegeix el mollerussenc Castanyé (1976), xef executiu i copropietari de La Boscana i format a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida i a Sant Pol de Mar

Els altres dos restaurants de la demarcació de Lleida que comptaven amb una estrella Michelin, el restaurant Fogony de Sort i el restaurant Malena de Gimenells conserven el seu distintiu de cara a 2026.

La Boscana va compartir el mèrit de sumar una segona estrella en la gala d’ahir amb els restaurants Aleia (Barcelona), Mont Bar (Barcelona), Ramón Freixa Atelier (Madrid) i Enigma (Barcelona), de manera que a l’Estat hi ha ara 37 establiments amb el distintiu de dos estrelles.

Per contra, no es va afegir cap altre al llistat de setze restaurants amb tres estrelles Michelin, on hi ha Pedro Subijana, Elena Arzak o Toño Pérez o els germans Javier i Sergio Torres.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ESPORTS

ARTICLES - ZONA 4 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

ARTICLES - ZONA 12