Diumenge passat es va celebrar la final del concurs dels 25 millors forns de Catalunya, organitzat per Panàtics, i el segon classificat va ser Jordi Martí, de l’Antic Forn J. Martí, del barri del Secà de Sant Pere de Lleida.
Els quatre finalistes van amassar, fermentar, formar i coure els pans rodons i les barres entre dissabte i diumenge. Els altres tres forners finalistes van ser Emili Feliu, del Forn Sant Josep (Barcelona); Óscar Cazorla, del Forn de Prades (Tarragona); i Felipe García, del Forn Casa Moner (Girona).
La prova es va realitzar a l’Escola de Forners de Barcelona, on el jurat va atorgar el Pa d’Or a Emili Feliu (Barcelona), el Pa de Plata a Jordi Martí (Lleida) i els Pans de Bronze a Tarragona i Girona.
A més, dins dels 25 millors forners de Catalunya també hi trobem cinc representants lleidatans: Forn de Pa de l’Albi, Forn El Rusc dels Alamús, Xocolatí Pastisseria de Les Borges Blanques, PaPanBread de Lleida i l’esmentat Antic Forn J. Martí, també de Lleida.
Un reconeixement que consolida Lleida com un referent en fleca artesana de qualitat.














