Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

El xef Mateu Blanch, a les Jornades Gastronòmiques des Misharnons

FOTO_ Idees i Projectes Els sis restauradors i el xef Mateu Blanch, amb els plats presentats

ARTICLES - ZONA 2

El xef Mateu Blanch, propietari del restaurant Caravista, va ser el dinamitzador de la primera edició de les Jornades Gastronòmiques des Misharnons que s’han celebrat aquesta setmana a Salardú (Naut Aran).

Les jornades s’emmarcaven dins els actes programats de la Regió Mundial de la Gastronomia, en concret dins el projecte de ‘12 mesos 12 paisatges’ dedicat a la promoció dels productes gastronòmics estacionals de Catalunya. 

L’acte va comptar amb la participació de sis restauradors del Naut Aran que van elaborar una degustació on els Ceps i Boletus Edulis van ser els protagonistes de cada plat del restaurant Pirenasian, restaurant Unhola, restaurant Urtau, restaurant Biniaran, restaurant Rufus i restaurant Pie de Pista. Els més de 200 assistents van poder degustar les sis propostes i han manifestat la seva satisfacció.

Finalment el xef Mateu Blanch va presentar “Delícies de Ponent”, quatre creacions dolces elaborades amb nectarines, préssecs, peres i pomes de Lleida de la mà del Consell Català de la Producció Integrada.

Un menú innovador que combina tradició i tecnologia gastronòmica.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)