El xef Mateu Blanch, propietari del restaurant Caravista, va ser el dinamitzador de la primera edició de les Jornades Gastronòmiques des Misharnons que s’han celebrat aquesta setmana a Salardú (Naut Aran).
Les jornades s’emmarcaven dins els actes programats de la Regió Mundial de la Gastronomia, en concret dins el projecte de ‘12 mesos 12 paisatges’ dedicat a la promoció dels productes gastronòmics estacionals de Catalunya.
L’acte va comptar amb la participació de sis restauradors del Naut Aran que van elaborar una degustació on els Ceps i Boletus Edulis van ser els protagonistes de cada plat del restaurant Pirenasian, restaurant Unhola, restaurant Urtau, restaurant Biniaran, restaurant Rufus i restaurant Pie de Pista. Els més de 200 assistents van poder degustar les sis propostes i han manifestat la seva satisfacció.
Finalment el xef Mateu Blanch va presentar “Delícies de Ponent”, quatre creacions dolces elaborades amb nectarines, préssecs, peres i pomes de Lleida de la mà del Consell Català de la Producció Integrada.
Un menú innovador que combina tradició i tecnologia gastronòmica.