Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Els xefs lleidatans ‘desembarquen’ al Madrid Fusion amb les seves propostes

ARTICLES - ZONA 2

El xef Joel Castanyé, estrella Michelin i fundador de la Boscana, va obrir ahir el cicle de ponències del congrés de Gastronomia Madrid Fusión amb la seva conferència ‘Fruta & alta cocina’, una xerrada en la que va parlar sobre l’ús de la fruita a l’alta gastronomia.

Castanyé, que va destacar que aquesta iniciativa està compromesa amb el producte de proximitat de Lleida, va defensar a Madrid que la fruita vagi més enllà de la “simple guarnició” per convertir-la en “ingredient principal i protagonista” de la cuina. Segons va explicar Castanyé, els cuiners que treballen en l’àmbit rural tenen l’avantatge de tenir aquest producte més a mà, a més de conèixer els productors i el propi producte, de manera que es pot monitoritzar “cada estat de maduració”. El xef lleidatà també va reivindicar la fruita com a eina per impulsar un “ecosistema econòmic mediambiental  més sostenible”.

D’altra banda, el cuiner lleidatà de l’Espurna, Jesús Gimena, va representar ahir la Federació d’Hostaleria de Lleida al concurs Hosteleria de España ‘Pinchos y Tapas del Madrid Fusión’.

Tot i no passar a la final d’avui, el Bocatín de Caracoles, un “trampantojo” de l’icònic madrileny de calamars, va tenir bona acollida entre els assistents al certamen gastronòmic.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

LLEIDA

ARTICLES - ZONA 9 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 10 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 12