Centenars de persones es van acostar ahir fi ns a la població d’Agramunt per assisti r a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que enguany arriba a la 34 edició amb nombroses novetats d’aquest producte.
Agramunt va inaugurar ahir la 34 edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, esdevenint de nou l’epicentre del món dolç amb degustacions, tallers i ponències al voltant del torró i la xocolata a la pedra. L’acte d’inauguració va anar a càrrec de l’ex president de Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.
Un any més la fira, que es clausurarà avui diumenge, serà el punt de trobada del món dolç i del producte agroalimentari de qualitat. Una de les novetats de l’edició d’enguany és el canvi de rumb del Torronaire d’Honor’. Aquest any l’acte es va fer ahir dissabte al vespre i el Torronaire d’Honor va ser el Sr. Postu. D’acord amb els torronaires, s’ha decidit fer un gir més mediàtic i es buscaran persones que apostin per la difusió del nostre territori.
Ahir també es va presentar la nova Plaça del Torró amb l’artista que l’ha ideat, Serafina Balasch. El Pavelló Firal d’Agramunt és un cop més un dels grans epicentres de fira. El pavelló dolç és l’espai dedicat als torronaires amb IGP Torró d’Agramunt, acompanyats d’altres expositors del món del dolç. Un espai firal on conèixer totes les novetats i descobrir tots els nous sabors que presentaran els torronaires.
També compta amb un intens programa d’acti vitats a l’Aula del Gust amb els torronaires i diversos referents de la pasti sseria i la cuina dolça. Entre els parti cipants destaca Lluc Crusellas, reconegut com a millor xocolater del món al presti giós concurs internacional World Chocolate Masters.














