El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va visitar ahir el Gastronomic Forum de Barcelona, des d’on va anunciar que s’està treballant de la mà de productors de Lleida, Pirineu i Aran en la creació d’una marca que aixoplugui tots els productes alimentaris del territori.
Talarn va assistir al certamen, que compta amb la presència de més d’una trentena de productors de la demarcació, acompanyat del vicepresident Agustí Jiménez, i el vicepresident i el director del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú i Ramon Boixadera, respectivament.
La nova marca es presentarà el 2025, en què Catalunya serà Regió Mundial de la Gastronomia. “Aspirem a crear per a la nostra alimentació una marca que sigui tan potent com l’Ara Lleida ho és per al turisme”, va dir Talarn.
La jornada d’ahir va comptar amb la Carnisseria Ca l’Àngel de Peramola, Aigua Pineo d’Estamariu, el Celler Vinya Els Vilars d’Arbeca, Oli Cometes de Cervià de les Garrigues, Aran Codina d’Arties, la Cooperativa Tres Cadires d’Arbeca, el Truc Restaurant, Torrons Felix d’Agramunt i Cervesa Lo Vilot d’Almacelles.