Sessió: No iniciada

Search

‘Malena, cuina emocional’, homenatge del xef Xixo a la passió culinària del seu fill

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 2

El restaurant Malena de Gimenells va acollir ahir la presentació del llibre ‘Malena, cuina emocional’, una obra que reuneix les receptes del reconegut xef Josep M. Castaño –Xixo, per a tothom–, guardonat amb una estrella Michelin des del 2001 i un Sol Repsol per la seva innovadora proposta gastronòmica.

Aquest llibre, escrit i fotografiat per Pere Castaño Ruíz, fill del Xixo i l’Elena, i xef del Malena, que va morir en un tràgic accident el febrer passat, és molt més que un recull de receptes. És un emotiu homenatge al Pere, que va heretar del seu pare la passió, l’amor i la dedicació per la cuina.

Castaño va dedicar emotives paraules de record i agraïment al seu fill i a tothom que va voler recordar-lo a l’acte d’ahir, que va comptar amb la presència de més dues-centes persones, entre elles destacats xefs i personalitats del món culinari com Joan Roca, xef del Celler de Can Roca i amic personal de Xixo Castaño, i el xef Salvador Brugués.

Joan Roca va dir que “aquest llibre és una llavor que ens deixa el Pere, en forma de receptari i talent; talent culinari explicat amb receptes molt treballades, inspirades en la cuina lleidatana, però que projecten una mirada al món amb molta professionalitat. Una joia de la cuina moderna de Lleida”. També el xef Salvador Brugués va tenir paraules per elogiar la cuina que el Xixo i la seva família fan amb i des del cor.

més receptes

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)