Vallfogona de Balaguer va tancar dos dies d’èxit amb Lo Caragol Food, la fira on el producte principal de la cuina lleidatana va ser la gran estrella. Des de l’organització van fer gala del gran ‘èxit’ del certamen i van informar que durant els dos dies van vendre més de 2.000 tapes fetes amb caragols, elaborades pels quatre restaurants del municipi i dos convidats. A més, Lo Caragol Food va afegir que es van consumir més de 2.500 begudes.
L’alcalde de Vallfogona de Balaguer, Xavier Castellana, va mostrar la seva satisfacció. “Estem molt contents perquè el certamen s’ha consolidat en el calendari, només amb tres edicions, com demostren les xifres, que són espectaculars”.
Joan Piñol, de la colla Lo Porró Carrincló, va aconseguir el premi ‘Els Millors Caragols de l’Oest 2025’. El concursant lleidatà s’ha endut el premi a la capital del Segrià, després d’haver participat amb nou cuiners amateurs més. La seva elaboració va ser la millor qualificada pel jurat format pel xef Sergi de Meià, el Sr. Postu, el membre de la Fecoll, Xavi Gaya, i els dos ‘instagramers’ Dolors Mateu i Jonathan Nuevo, reconegut pel seu compte a les xarxes ‘Esmorzars de Forquilla’.
