Sessió: No iniciada

Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Lleida porta sabors “únics” a una nova cita del Gastronòmic Fòrum

La Diputació de Lleida impulsa la participació del territori en aquest certamen on productors i xefs lleidatans sorprendran el públic

ARTICLES - ZONA 2

La Diputació de Lleida lidera la participació de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran en el Gastronòmic Fòrum Barcelona 2024, que se celebrarà del 4 al 6 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Cal dir que aquest esdeveniment, que es consolida com a referent en el panorama gastronòmic, acollirà més d’un centenar de productors i restauradors catalans, dels quals 34 representaran les nostres comarques.

Sota el lema ‘Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025’, el fòrum esdevé una plataforma única per posar en valor la qualitat i autenticitat dels productes lleidatans i la tradició culinària del territori. S’hi donaran a conèixer productes locals com la carn, els embotits, els vins, l’oli d’oliva, la fruita dolça i els formatges. Entre les denominacions d’origen i indicacions geogràfiques protegides (DOP i IGP) de Lleida, hi participen Costers del Segre, Formatge Alt Urgell i Cerdanya, les Garrigues i Oli les Garrigues, Pera de Lleida i Torró d’Agramunt.
Com a activitats destacades, el certamen comptarà amb El Rebost de Catalunya, un espai d’activitats impulsat per Prodeca, en col·laboració amb les diputacions de Lleida, Barcelona i Girona on productors lleidatans oferiran tastos i sessions guiades per presentar les qualitats úniques dels seus productes de proximitat i el seu ús en la cuina catalana. Durant els tres dies, es faran més de 20 activitats, amb tastos i demostracions interactives pensades per al públic professional. Així mateix, també s’ha de dir que el Rebost, amb capacitat per a 32 persones, oferirà tastos amb productes emblemàtics de les Terres de Lleida, com els vins, les hortalisses, l’oli d’oliva, els formatges i altres especialitats, del Pirineu, com la ratafia, els embotits, el safrà i l’aigua, entre altres, i de l’Aran, com la típica olla aranesa. D’aquesta manera, les activitats començaran dilluns a les 12.00 hores fins a les 15.45 hores, el dimarts l’horari establerts serà d’11.00 hores a 16.45 hores i dimecres de 12.00 hores a 16.45 hores.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)