Sessió: No iniciada

Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

L’IRTA té actius 20 projectes per a l’impuls del sector de la proteïna alternativa

Presenta iniciatives “clau” per transformar el sector centrades en el reg o el malbaratament alimentari

FOTO_ Núria García Un moment de la Taula Institucional celebrada ahir a l’IRTA

ARTICLES - ZONA 2

L’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) va celebrar ahir la sisena Taula Institucional de les Terres de Lleida i Pirineu, que va centrar-se en alguns dels eixos que conformen el seu pla estratègic per als pròxims anys: digitalització del sector agroalimentari, reg intel·ligent o l’impuls de la proteïna alternativa, on té en marxa més de 20 projectes per impulsar aquest sector, entre altres. Prèviament, l’IRTA va organitzar un esmorzar amb els mitjans que va servir per presentar el nou equip de comunicació i donar a conèixer alguns dels projectes de mà del seu director general, Josep Usall, i del delegat institucional de les Terres de Lleida i el Pirineu, Joan Girona. Usall i Girona van destacar la importància de la recerca i la transferència tecnològica com a motors de transformació al servei del sector i del territori. Des de l’IRTA també van assenyalar que un dels objectius per als pròxims anys és “posicionar-nos en temes rellevants i espinosos que fins ara no ens posicionàvem” i apropar el coneixement a la ciutadania. Al llarg de la sessió, van compartir alguns projectes que consideren “clau” per a la transformació del sector; ‘RegAssist’, una eina vol promoure una gestió intel·ligent i sostenible de l’aigua o ‘Vegivalue’, una iniciativa que vol donar sortida als subproductes generats durant el processament de fruites i hortalisses.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ESPORTS

ARTICLES - ZONA 4 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 8