L’Associació de Productors de l’Horta va presentar ahir una de les grans novetats de la 70a edició de la Fira de Sant Miquel. Els gerents d’aquesta i la Junta de l’Associació van acordar crear l’Espai Gastro Horta. En aquesta nova zona, els productors oferiran els seus productes en clau de degustació gastronòmica. L’espai estarà situat al pavelló 7, l’antic pavelló dels animals i comptarà amb 10 expositors i una “àmplia” zona de bar–terrassa, “on els visitants podran tastar i comprar les novetats fetes amb matèria primera i de proximitat”, deien de l’Associació de Productors de l’Horta.
Entre els productes i expositors de l’Espai, hi haurà Granja Pifarré que oferirà la seva cervesa artesana, Fruita Blanch amb les dues varietats de sidres que prepara, i els plats elaborats per la cuina del Galliner.
A banda de la venda de productes, l’espai disposarà també d’un escenari on els productors podran parlar dels productes i tasques que desenvolupen, es farà una xerrada sobre els productes saludables de l’Horta. Aquesta serà impartida per Antonieta Barahonea, doctora nutricionista.
Gràcies a la zona de bar–terrassa, durant les tardes de dissabte i diumenge, els visitants podran gaudir dels ‘tardeos’. A més, els dos dies de 13 a 18 hores es posaran en marxa els clàssics tractors ‘Lanz’.