que hi hagi un bar obert a un poble, o un local on es doni aquest servei, sempre és una bona notícia, ja que la gent del municipi tindrà un punt de trobada on explicar alguna anècdota o, simplement, gaudir d’un bon àpat o cafè. La Sentiu de Sió ara fa un mes que va perdre aquest ‘privilegi’, des que Cal Amat va tancar les portes, però el 10 de març, un jove xef balaguerí les reobrirà per brindar aquest servei necessari per fer vida social. J. Breu serà el propietari del bar–restaurant situat al carrer Sió, número 3, que ara tindrà el nom de ‘El Cau de Ponent’.
“Vull oferir uns plats elaborats amb productes de proximitat, locals i frescs”, va comentar Breu a aquest diari. De moment, el cuiner de 26 anys està reformant l’espai per poder obrir les portes el 10 de març. “És un procés llarg i difícil. Vull donar-li el meu ‘toc’. Reestructuraré una mica la sala i la cuina”, va remarcar el nou propietari. Tot i això, té al cap mantenir algunes de les coses essencials de l’antic propietari, com la barra.
La proposta del xef balaguerí és oferir menús diaris a preus econòmics perquè la gent pugui gaudir de les seves creacions, les quals va insistir es realitzaran totalment amb “producte de proximitat”. “Hi haurà també servei d’esmorzars i de sopar els dissabtes”, va cloure el restaurador.
De moment, aquesta és l’única proposta gastronòmica del municipi, tot i que a l’estiu obre també el bar de les piscines. Pel que fa al bar del centre cívic, hi va haver contactes per reobrir-lo també aquest 2025, però no es va materialitzar.