Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

La lleidatana Anna Terés recull 376 plats en el seu segon llibre

La ‘influencer’ culinària de Castelló de Farfanya ha presentat ‘La cocina de Anna recetas fáciles’

Anna Terés amb un exemplar del seu segon llibre, el qual ja està a la venda / FOTO: Raquel Manzanares (EFE)

ARTICLES - ZONA 2

Després de publicar centenars de receptes des que va obrir un bloc de cuina fa 11 anys i comptar amb més de 18 milions de seguidors a les seves xarxes socials, Anna Terés ha escollit 376 plats per al seu segon llibre, que proposa elaboracions senzilles, amb ingredients bàsics de rebost o que es poden trobar a qualsevol supermercat. La nascuda a Castelló de Farfanya vol apropar als seus seguidors la cuina d’aprofitament i fàcil per al dia a dia.

‘La cuina d’Anna receptes fàcils’ (Espasa) va sortir la setmana passada a la venda, després d’haver venut més de 20.000 exemplars de ‘Cuina per triomfar’, publicat el 2019, va relatar a EFE aquesta creadora de contingut gastronòmic.

Aquesta llicenciada en Geografia i Història es va iniciar a internet amb un bloc per penjar la recepta del seu pa de pessic, que acumula 31 milions de visualitzacions al seu canal de YouTube (5,25 milions de subscriptors). Després, ‘Anna receptes fàcils’ es va estendre a Facebook (8 milions de seguidors), Instagram (3,8 milions) i TikTok (1,3 milions), on compta amb una comunitat que l’anima contínuament a “pujar vídeos de noves receptes”.

El seu segon llibre està pensat per als seus seguidors, ha explicat, ja que és un volum de fàcil consulta a la cuina, en què les receptes estan agrupades per seccions: pica-pica, sopes i cremes, verdures i hortalisses, llegums, arrossos i pastes, ous, carns i aus, peix i marisc, pans i masses, entrepans i pizzes, i postres.

“Són receptes que et poden resoldre el dia a dia”, ha relatat, de manera que s’hi inclouen diverses maneres diferents de cuinar un mateix producte, com el carbassó o els cigrons.

També hi ha un apartat de ‘bàsics’, que són les elaboracions essencials que completen una recepta, com, per exemple salsa de tomàquet, maionesa, fumet o beixamel.

En aquest llibre, Terés ha incorporat algunes receptes regionals, com les faves a la catalana, que feia anys que no feia i li recorden a la seva infància; i també hi ha plats internacionals, com el ramen o la causa llimenya de tonyina, inspirat després d’un viatge al Perú, per als quals es poden trobar els ingredients “sense dificultat”, va destacar la ‘influencer’.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

LLEIDA

ARTICLES - ZONA 9 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 10 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 12