El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, i el diputat Fermí Masot, van assistor ahir als Premis Porc d’Or, que reconeixen l’excel·lència tècnica, la innovació i la sostenibilitat de les millors explotacions porcines de capa blanca de l’Estat. La gala, celebrada a la Llotja de Lleida, va reunir més de 1.000 professionals del sector.
En aquesta 32a edició, organitzada per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), es van otorgar un total de 43 guardons a explotacions de nou comunitats autònomes. Entre les nominacions, n’hi ha 19 que corresponen a Catalunya, amb diverses granges de la demarcació de Lleida entre les distingides. Durant la cerimònia, Jordi Verdú va participar en el lliurament del Premi Porc d’Or a la Taxa de Parts (3a categoria), i va voler posar en valor “l’aposta decidida del sector per la innovació i el benestar animal com a base per garantir una ramaderia competitiva i sostenible”.
El vicepresident va dir que “Lleida és territori ramader per excel·lència i aquests premis demostren la capacitat del sector per avançar amb rigor, talent i compromís amb el territori”.













