Sessió: No iniciada

Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Gonzalo Ferreruela, la gran cuina de Lleida

ARTICLES - ZONA 2

No és habitual que un llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona sigui cuiner. No és comú que un investigador del Departament de Microbiologia Aquàtica de la Universitat d’Amsterdam es dediqui als fogons. No és corrent que un membre d’una reconeguda nissaga d’oftalmòlegs es dediqui professionalment a la restauració. No és tradició que un cuiner, a més un cuiner jove, faci el pregó de les Festes de la Tardor de Lleida. Però si el protagonista porta el cognom Ferreruela tot és possible. El xef Gonzalo Ferreruela ha estat l’encarregat d’obrir les celebracions tardorals de la ciutat amb un pregó que va enaltir els productes de la terra, el recapte de proximitat. Gonzalo Ferreruela ha elevat el nivell gastronòmic de la cuina tradicional lleidatana. Abans de Gonzalo Ferreruela, els caragols, les amanides o les carns a la brasa es podien menjar sense estovalles. Ara, al restaurant Ferreruela s’hi ha d’anar mudat. La mà de Gonzalo Ferreruela ha convertit una cuina de pagès en una delícia de gurmet. Enhorabona a tots els que van escoltar el seu pregó sense que els fessin soroll els budells. Acabo d’escriure mort de fam.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8