Sessió: No iniciada

Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Ashot Gevorgyan guanya el Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí de Lleida

El xef de Cal Xirricló de Balaguer supera Joan Raül Jiménez, segon, i Genís Santos, millor treball de cuina

FOTO: T. Alcántara El guanyador de l'Àngel Moncusí, Ashot Gevorgyan

ARTICLES - ZONA 2

L’edició d’enguany del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, que es va celebrar ahir, va tenir com a ingredient secret un conill sencer criat a Baldomar i engreixat mitjançant una alimentació vegetal per a l’elaboració del plat principal. Per a les postres, els participants van poder triar entre poma o pera. 

Després d’avaluar els nou participants d’entre 18 i 28 anys procedents de diferents restaurants i escoles de cuina de Lleida, el jurat va proclamar guanyador el jove Ashot Gevorgyan, del restaurant Cal Xirricló (Balaguer), per les seves creacions ‘Conill farcit  del seu paté amb nyàmeres, calçots i caragols’ i ‘Poma de Lleida amb mató, estragó i llima’, de postres. 

El segon premi va ser per a Joan Raül Jiménez, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR), amb la presentació de ‘Guisat de conill amb poma’ i ‘Deconstrucció de tatin de pera’. El guardó corresponent al millor treball de cuina va ser per a Genís Santos, de Bodega El Barri.

FOTO: T. Alcántara Joan Raül Jiménez
FOTO: T. Alcántara Genís Santos, millor treball de cuina

A banda dels tres premiats, la participació d’aquesta edició es completava amb Adrià Figueroa, del restaurant Carballeira (Lleida); Eloi Muñoz, del restaurant Saroa (Lleida), i Fernando Gómez, d’El Dien Catering (Vallfogona de Balaguer). Procedents de les escoles hi van participar Tor Bordes, de l’Escola d’Hostaleria del Pallars; Marcel Alfocea,   de l’Escola d’Hosteleria de Tona, i Martí Segura, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

Coorganitzat per l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i Hostaleria de Lleida, el concurs va tenir lloc a les instal·lacions de l’escola, però el lliurament de premis es va dur a terme al Mercat del Pla en el decurs de la Festa de la Gastronomia.  El vicepresident i diputat del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú; el president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau; i la regidora de Consum de la Paeria, Pilar Bosch, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors.

Quinze xefs de Ponent a la Festa de  la Gastronomia al Mercat del Pla

El Mercat del Pla de Lleida va acollir ahir la Festa de la Gastronomia, on es van poder tastar les creacions d’una quinzena de xefs de Ponent. En aquesta edició hi preparaven receptes Robert Canadell de El Barri (Lleida), Wilh Miralles de Braseria Isidro (Lleida), Enric Millà d’El Dien (Vallfogona de Balaguer), Héctor Rodríguez del Carballeira (Lleida), Salvador Trabalon del Saroa (Lleida), Aleix Aytés i Marta Casals del Cafè Pessets (Sort),  Jaume Mora de Fonda Farré (Baro), Jordi Pallàs de l’Aimia (Lleida), Joel Castañé de La Boscana (Bellvís), Anna Lee del Bodegon (Lleida), Jesús Gimena de L’Espurna (Lleida), Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela (Lleida), Ismael Balcells del Bar Tòfol (Lleida), Ramon Gaspà de Lo Ponts (Ponts) i Josep Ramon Cases de Sucre i Disseny (Alcarràs).

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

ARTICLES - ZONA 12