Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Eric Ortuño s’endú el Campionat Nacional de Torró Creatiu amb el seu ‘Brandy Smoke’

FOTO_ F.M. Eric Ortuño rebent el primer premi

ARTICLES - ZONA 2

El pastisser Eric Ortuño, de la pastisseria barcelonina L’Atelier, ha guanyat el II Campionat Nacional del Torró Creatiu Mestre Torronero Àngel Velasco de Torrons Vicens. El certamen, convocat per la firma agramuntina Torrons Vicens, es va celebrar ahir en el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt. El torró presentat per Eric Ortuño, ‘Brandy Somke’ està elaborat amb caramel salat, ganache de brandi Torres 20, ganache de cafè fumat, cruixent d’avellana Negreta i xocolata d’origen Madagascar 64%. Aquesta creació es va alçar amb el primer premi, dotat amb 5.000 euros, per ser la millor recepta elaborada amb ingredients de la més alta qualitat. El jurat, format per Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens; el pastisser Albert Adrià; els crítics gastronòmics Jonathan Armengol i José Carlos Capel; i la pastissera Ale Ribas, va avaluar la creativitat i innovació dels torrons presentats en un tast a cegues. El segon premi, dotat amb 3.000 euros, va ser per al mestre xocolater Arnau Triola pel seu torró ‘Nougat de Marcona’; i el tercer premi, de 1.000 euros, ha estat per a Noèlia Escobar, de Bakery by Noelia, pel seu torró ‘Cookie’.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8