Granja Pifarré i Plusfresc van celebrar ahir una jornada gastronòmica sota el nom ‘PlusiDiada’, coincidint amb la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. L’esdeveniment va oferir un ampli ventall d’activitats per a totes les edats i va reunir més de 200 persones al cor de l’Horta de Lleida. La jornada va arrencar amb tallers infantils de broquetes i macedònia de fruita fresca, seguits d’espectacles de música i màgia, a càrrec de Sac Espectacles que van animar el matí. Les famílies també van poder gaudir de l’experiència d’endinsar-se al Laberint de l’Horta i descobrir curiositats sobre aquest espai agrari. Durant la jornada també es va obrir un espai per tastar productes de proximitat en unes degustacions organitzades per l’Associació de Productors de l’Horta. Així, es van degustar sidres de Fruita Blanch, vins del celler de Sanui, sucs ecològics de Cal Garreta i cervesa artesana “pallaresa” de Granja Pifarré. Francesc Rosselló, president de l’Associació de productors de l’Horta va reivindicar els productes de qualitat de l’Horta i va demanar més presència d’aquests en botigues i restauració del territori. Un dels moments més esperats va ser el dinar popular, amb un arròs a la cassola cuinat pel xef Sergi Caelles i el seu equip, que va reunir tots els assistents en un ambient festiu i familiar. L’esdeveniment es va completar amb sortejos de productes de l’Horta, reforçant d’aquesta manera l’aposta de la granja i Plusfresc per vincular l’oci familiar amb la promoció dels productes locals i de qualitat.














